Over ons

Hoe Avensi Ergonomics is begonnen

Mijn verhaal

Hallo, ik ben Hanjo.

Ik zit veel stil en krijg snel rugklachten door het stilzitten. Dit werd op een gegeven moment zo erg, dat ik niet meer op een normale bureaustoel kon zitten. 

Alleen maar staan was ook geen oplossing. Toen kwam ik op het idee om op een bal te gaan zitten. Echter waren er geen mooie ballen met hoes in de aanbieding. 

Vandaar dat ik ben gestart met Avensi Ergonomics. 

 

Mijn expertise

Met meerdere jaren ervaring met ergonomische producten ben ik ondertussen gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor uw rugklachten tijdens het zitten.

Met de verkoop van de Avensi zitbal wil ik mijn klanten helpen om een betere zitervaring te laten beleven tijdens het zitten. Ik ken zelf het probleem; na een paar uur zitten krijg je een pijnlijke onderrug en kan je je niet meer focussen op je werk. Daarom lever ik de oplossing met de ergonomische zitbal.

Door de goede zakenrelaties met onze leveranciers kan ik de prijs/kwaliteit verhouding optimaal houden zodat u waar krijgt voor uw geld. Ik sta altijd in voor de klant en wil er voor zorgen ook jouw zitproblemen verholpen worden.

Voor vragen kan je mij bereiken op 085 060 8903

Hanjo